Kanal görüntüleme uygulaması

Kötü kokular, su sızıntısı problemleri, kanalda oluşan tıkanıklıklar ve bunun gibi bir hayli tıkanıklık problemi, kanal görüntüleme işlemi sonrasında kolaylıkla onarılmaktadır. Hanelerde en sık yaşanan problemlerden biri de lavabonun tıkanması veyahut kötü kokmasıdır. Kameralı kanal görüntüleme işlemi ile tıkanıklık problemleri artık hasarsız ve tadilatsız olarak yapılabilmektedir. Kameralı kanal görüntüleme yapıldıktan sonra nokta tespitle tadilat işlemi gerçekleştirilmektedir.

Yapılara zarar vermeden iç tesisatlardaki tıkanıklıkları açmak ve çalışır hale getirmek, teknolojik kanal görüntüleme aletleri ile oldukça kolay bir hal almıştır. Kanal görüntüleme aracı sayesinde kanal içindeki onarıma ihtiyaç duyulan noktalar yerinde ve nokta tespit ile görüntülenmekte, uygun malzemelerle rehabilitasyonu yapılabilmektedir. Eskiyen, bozulan, çatlayan kanalların, evvelce robot kameralarla görüntüleri alınarak, kazısız ve uygun metotlarla, ihtiyaç duyulan işlemleri yapılmaktadır.

Kanal görüntüleme kameraları, kanal içindeki çökme, kırık, çatlak ve daha pek çok problemi en kısa müddette tespit edip daha rahat müdahale etmemizi sağlamaktadır. Ayrı olarak görüntüleme ile problemin olduğu yerin apsislerini net olarak bilmek tamiratın daha az hasarla ve profesyonelce yapılabilmesini sağlamaktadır.

Leave a comment